Søk i matvaretabellen:

Syrnet melk, blåbær/bringebær, BioQ

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Melk og melkebasert drikke

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
85g 30
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
240kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
56kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,0035g 109c
C14:0
(fatty acids)
0,011g 109c
C16:0
(fatty acids)
0,028g 109c
C18:0
(fatty acids)
0,011g 109c
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0012g 109c
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,021g 109c
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0017g 109c
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 109c
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 109c
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 109c
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0010g 109c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0040g 109c
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
10g 30
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
5,0g 106a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 106a
Protein
(protein, total)
2,9g 30
Salt
(salt)
0,23g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,0µg 30
Beta-karoten
(beta-carotene)
17µg 30
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 30
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 30
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 30
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 30
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 30
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 30
Folat
(folate, total)
7,0µg 30
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 30
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 30
Kalsium
(calcium)
96mg 30
Jern
(iron, total)
0,0mg 30
Natrium
(sodium)
90mg 106a
Kalium
(potassium)
150mg 30
Magnesium
(magnesium)
11mg 30
Sink
(zinc)
0,30mg 30
Selen
(selenium)
1,0µg 30
Kopper
(copper)
0,0mg 30
Fosfor
(phosphorus)
80mg 30
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0101
Cultured milk product (US CFR)
A0783
Fermented milk product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0107
Lactic acid-other agent fermented
H0147
Fruit added
H0158
Sucrose added
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0146
Paperboard container with plastic liner
M0213
Box
M0237
Plastic screw cap or lid
M0342
Paperboard container, surface treated both sides
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
P0194
Probiotic claim or use
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
109c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: