Søk i matvaretabellen:

Laks, oppdrett, skiver, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
54g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,6g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,68g 136
C16:0
(fatty acids)
2,2g 136
C18:0
(fatty acids)
0,48g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,86g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,2g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,0g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,1g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,36g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,032g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,032g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,24g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,097g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
1,2g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,61g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,6g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
4,3g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
95mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
24g 135
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
31RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
31µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
12µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
8,7mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,61mg 135
Folat
(folate, total)
8,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
4,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
8,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,40mg 135
Natrium
(sodium)
55mg 135
Kalium
(potassium)
540mg 135
Magnesium
(magnesium)
31mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
36µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
270mg 135
Jod
(iodine)
6,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B2250
Atlantic salmon
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0125
Divided into pieces, thickness more than 1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0154
Domestic or cultivated

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: