Søk i matvaretabellen:

Kveite, filet, melpanert, stekt i fett

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
58g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
830kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,5g 135
C12:0
(fatty acids)
0,17g 136
C14:0
(fatty acids)
0,35g 136
C16:0
(fatty acids)
1,2g 136
C18:0
(fatty acids)
0,47g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,62g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,5g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,83g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,20g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0013g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,036g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,082g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,38g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,082g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,55g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,3g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,98g 135
Kolesterol
(cholesterol)
60mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,6g 80
Stivelse
(starch, total)
3,5g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,10g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,20g 135
Protein
(protein, total)
20g 135
Salt
(salt)
0,23g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
51RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
50µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
13µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
11µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,9alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
5,5mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,56mg 135
Folat
(folate, total)
9,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,80µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
6,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
93mg 135
Kalium
(potassium)
500mg 135
Magnesium
(magnesium)
26mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
69µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
240mg 135
Jod
(iodine)
20µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1877
Atlantic halibut
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0188
Breaded or batter-coated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: