Søk i matvaretabellen:

Hyse, kolje, røkt, skiver, kokt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
71g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
450kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,80g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,13g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0059g 136
C16:0
(fatty acids)
0,089g 136
C18:0
(fatty acids)
0,022g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,13g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0098g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,061g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,26g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0049g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0020g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,012g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,081g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0059g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,18g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,28g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,018g 135
Kolesterol
(cholesterol)
47mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
25g 135
Salt
(salt)
2,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,91µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,65alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
4,7mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,45mg 135
Folat
(folate, total)
12µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,6µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
29mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
990mg 135
Kalium
(potassium)
440mg 135
Magnesium
(magnesium)
30mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
36µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
230mg 135
Jod
(iodine)
400µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1441
Haddock
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0125
Divided into pieces, thickness more than 1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0172
Smoked or smoke-flavored
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: