Søk i matvaretabellen:

Breiflabb, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
34% 400a
Vann
(water (moisture))
83g 400a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
270kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
64kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 400a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,020g 400a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C16:0
(fatty acids)
0,012g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,0032g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,010g 400a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0016g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,011g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,030g 400a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0021g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0056g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0012g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,023g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,031g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0030g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
25mg 460b
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
16g 400a
Salt
(salt)
0,21g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
80RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
80µg 400a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
1,0µg 400a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,50alfa-TE 400a
Tiamin
(thiamin)
0,025mg 400a
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 400a
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 400a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,23mg 400a
Folat
(folate, total)
12µg 400a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,80µg 400a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
5,0mg 400a
Jern
(iron, total)
0,030mg 400a
Natrium
(sodium)
82mg 400a
Kalium
(potassium)
340mg 400a
Magnesium
(magnesium)
19mg 400a
Sink
(zinc)
0,30mg 400a
Selen
(selenium)
30µg 400a
Kopper
(copper)
0,0mg 400a
Fosfor
(phosphorus)
160mg 400a
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B2401
Monkfish
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400a
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/

Søk i matvaretabellen: