Søk i matvaretabellen:

Fiskeboller, kjølevare

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
81g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
290kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
68kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,90g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,49g 135
C12:0
(fatty acids)
0,024g 136
C14:0
(fatty acids)
0,074g 136
C16:0
(fatty acids)
0,21g 136
C18:0
(fatty acids)
0,081g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,17g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,011g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,15g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,060g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,014g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0034g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0017g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0077g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0010g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,017g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,030g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,017g 135
Kolesterol
(cholesterol)
24mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,5g 80
Stivelse
(starch, total)
3,1g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,2g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
9,5g 135
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,28µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,25alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,26mg 135
Folat
(folate, total)
7,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
66mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
580mg 135
Kalium
(potassium)
240mg 135
Magnesium
(magnesium)
19mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
15µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
130mg 135
Jod
(iodine)
26µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0013
Cooked in water or water-based liquid
H0146
Starch added
H0151
Spice or herb added
H0153
Seafood added
J0131
Preserved by chilling
K0017
Packed in water
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: