Søk i matvaretabellen:

Reker, innbakt, forfritert, fryst

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
51g 103b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
950kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
10g 103b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,1g 103b
C12:0
(fatty acids)
0,0022g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,018g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,4g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,71g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,2g 103b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,071g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,6g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,4g 103b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,82g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,060g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0014g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0014g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0050g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0056g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,073g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,82g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
19g 103b
Stivelse
(starch, total)
19g 103b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,10g 103b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 103b
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,90g 103b
Protein
(protein, total)
15g 103b
Salt
(salt)
0,75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 103b
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 103b
Vitamin D
(vitamin D)
1,8µg 103b
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,1alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 103b
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 103b
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 103b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 103b
Folat
(folate, total)
3,0µg 103b
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,0µg 103b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 103b
Kalsium
(calcium)
36mg 103b
Jern
(iron, total)
0,50mg 103b
Natrium
(sodium)
300mg 103b
Kalium
(potassium)
170mg 103b
Magnesium
(magnesium)
33mg 103b
Sink
(zinc)
0,80mg 103b
Selen
(selenium)
80µg 103b
Kopper
(copper)
0,16mg 20
Fosfor
(phosphorus)
75mg 103b
Jod
(iodine)
35µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1237
Shrimp
C0103
Meat part
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0029
Deep-fried
H0188
Breaded or batter-coated
H0263
Vegetable fat or oil added
H0319
Wheat added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: