Fiskesuppe, med laks, fryst
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
83g | 103b |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
270kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
66kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
4,3g | 103b |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
1,1g | 103b |
C12:0 (fatty acids) |
0,031g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
0,18g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
0,56g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
0,17g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,2g | 103b |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,18g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,0g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,7g | 103b |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,29g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,091g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0066g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0068g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,048g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,020g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,24g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,12g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,33g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,89g | 135 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,35g | 135 |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 20 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
2,1g | 103b |
Stivelse (starch, total) |
1,2g | 103b |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,90g | 103b |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,10g | 103b |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 103b |
Protein (protein, total) |
4,6g | 103b |
Salt (salt) |
1,0g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
11RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
9,0µg | 103b |
Beta-karoten (beta-carotene) |
19µg | 103b |
Vitamin D (vitamin D) |
0,81µg | 103b |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,0alfa-TE | 10 |
Tiamin (thiamin) |
0,060mg | 103b |
Riboflavin (riboflavin) |
0,12mg | 103b |
Niacin (niacin, preformed) |
1,0mg | 103b |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,080mg | 103b |
Folat (folate, total) |
3,0µg | 103b |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,90µg | 103b |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 103b |
Kalsium (calcium) |
75mg | 103b |
Jern (iron, total) |
0,10mg | 103b |
Natrium (sodium) |
400mg | 103a |
Kalium (potassium) |
160mg | 103b |
Magnesium (magnesium) |
7,0mg | 103b |
Sink (zinc) |
0,10mg | 103b |
Selen (selenium) |
3,3µg | 103b |
Kopper (copper) |
0,0mg | 10 |
Fosfor (phosphorus) |
42mg | 103b |
Jod (iodine) |
7,3µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0180
- Soup, thick (US CFR)
- A0865
- Soup (EUROFIR)
- B1587
- Atlantic salmon
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0138
- Liquid, high viscosity, with solid pieces
- F0023
- Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0150
- Color added
- H0184
- Milk added
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 103a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006, uspesifisert grunnlag.
- 103b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.