Søk i matvaretabellen:

Fiskesuppe, med laks, fryst

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
83g 103b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
270kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
66kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,3g 103b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 103b
C12:0
(fatty acids)
0,031g 136
C14:0
(fatty acids)
0,18g 136
C16:0
(fatty acids)
0,56g 136
C18:0
(fatty acids)
0,17g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 103b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,18g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,7g 103b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,29g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,091g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0066g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0068g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,048g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,020g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,24g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,12g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,33g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,89g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,35g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,1g 103b
Stivelse
(starch, total)
1,2g 103b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,90g 103b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,10g 103b
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 103b
Protein
(protein, total)
4,6g 103b
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
11RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
9,0µg 103b
Beta-karoten
(beta-carotene)
19µg 103b
Vitamin D
(vitamin D)
0,81µg 103b
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 103b
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 103b
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 103b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 103b
Folat
(folate, total)
3,0µg 103b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,90µg 103b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 103b
Kalsium
(calcium)
75mg 103b
Jern
(iron, total)
0,10mg 103b
Natrium
(sodium)
400mg 103a
Kalium
(potassium)
160mg 103b
Magnesium
(magnesium)
7,0mg 103b
Sink
(zinc)
0,10mg 103b
Selen
(selenium)
3,3µg 103b
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
42mg 103b
Jod
(iodine)
7,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0180
Soup, thick (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1587
Atlantic salmon
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0003
Cooking method not applicable
H0150
Color added
H0184
Milk added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006, uspesifisert grunnlag.
103b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: