Søk i matvaretabellen:

Fiskesuppe, med mager fisk, fryst

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
520kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,3g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,71g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0020g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0046g 136
C16:0
(fatty acids)
0,50g 136
C18:0
(fatty acids)
0,16g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,023g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,7g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,25g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0011g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0011g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0012g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0087g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,024g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,28g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
18mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
8,6g 135
Stivelse
(starch, total)
6,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,50g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,50g 135
Protein
(protein, total)
7,9g 135
Salt
(salt)
2,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
23RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
270µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,30µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,9alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,19mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,4µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,0mg 135
Kalsium
(calcium)
72mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
790mg 135
Kalium
(potassium)
240mg 135
Magnesium
(magnesium)
18mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
12µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
130mg 135
Jod
(iodine)
80µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0243
Soup, thin (US CFR)
A0865
Soup (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0149
Liquid, low viscosity, with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0212
Vegetable added
H0342
Soybean oil added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: