Søk i matvaretabellen:

Torsk, forfritert, fylt, fryst

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
70g 204
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,8g 204
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,7g 204
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,036g 321d
C16:0
(fatty acids)
1,4g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,21g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,10g 204
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 204
C16:1 sum
(fatty acids)
0,017g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,0g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,0g 204
C18:2n-6
(fatty acids)
0,85g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,18g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,020g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,048g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,25g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,85g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
39mg 204
Karbohydrat
(carbohydrate)
9,6g 20
Stivelse
(starch, total)
9,1g 204
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,48g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,40g 20
Protein
(protein, total)
11g 204
Salt
(salt)
0,94g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
13µg 103b
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 103b
Vitamin D
(vitamin D)
0,80µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,60alfa-TE 204
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 204
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 204
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 204
Folat
(folate, total)
7,0µg 204
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 204
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
41mg 204
Jern
(iron, total)
0,10mg 204
Natrium
(sodium)
380mg 204
Kalium
(potassium)
220mg 204
Magnesium
(magnesium)
22mg 204
Sink
(zinc)
0,50mg 204
Selen
(selenium)
15µg 204
Kopper
(copper)
0,040mg 204
Fosfor
(phosphorus)
120mg 204
Jod
(iodine)
81µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0029
Deep-fried
H0151
Spice or herb added
H0188
Breaded or batter-coated
H0207
Filled or stuffed
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: