Søk i matvaretabellen:

Rødspette, fylt, forfritert, fryst

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
62g 103b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
860kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
210kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 103b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,8g 103b
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,44g 321d
C16:0
(fatty acids)
3,5g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,70g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,6g 103b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,18g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,1g 103b
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,29g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,088g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,027g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,071g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,48g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,5g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
39mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
13g 103b
Stivelse
(starch, total)
13g 103b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 103b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 103b
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 103b
Protein
(protein, total)
8,8g 103b
Salt
(salt)
0,38g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,9RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 103b
Beta-karoten
(beta-carotene)
11µg 103b
Vitamin D
(vitamin D)
4,1µg 103b
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,60alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 103b
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 103b
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 103b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 103b
Folat
(folate, total)
6,0µg 103b
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,9µg 103b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
38mg 103b
Jern
(iron, total)
0,30mg 103b
Natrium
(sodium)
150mg 103b
Kalium
(potassium)
180mg 103b
Magnesium
(magnesium)
18mg 103b
Sink
(zinc)
0,50mg 103b
Selen
(selenium)
18µg 103b
Kopper
(copper)
0,080mg 103b
Fosfor
(phosphorus)
76mg 103b
Jod
(iodine)
81µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1861
European plaice
C0175
Skeletal meat part
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0029
Deep-fried
H0180
Food added
H0188
Breaded or batter-coated
H0207
Filled or stuffed
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: