Rødspette, fylt, forfritert, fryst
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
62g | 103b |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
860kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
210kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
13g | 103b |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
3,8g | 103b |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
C14:0 (fatty acids) |
0,44g | 321d |
C16:0 (fatty acids) |
3,5g | 321d |
C18:0 (fatty acids) |
0,70g | 321d |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 10 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,6g | 103b |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,18g | 321d |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,1g | 321d |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
4,1g | 103b |
C18:2n-6 (fatty acids) |
1,5g | 321d |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,29g | 321d |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,088g | 321d |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,027g | 321d |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,071g | 321d |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,48g | 73e |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,5g | 74e |
Kolesterol (cholesterol) |
39mg | 20 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
13g | 103b |
Stivelse (starch, total) |
13g | 103b |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,70g | 103b |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 103b |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,60g | 103b |
Protein (protein, total) |
8,8g | 103b |
Salt (salt) |
0,38g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
3,9RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
3,0µg | 103b |
Beta-karoten (beta-carotene) |
11µg | 103b |
Vitamin D (vitamin D) |
4,1µg | 103b |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,60alfa-TE | 20 |
Tiamin (thiamin) |
0,13mg | 103b |
Riboflavin (riboflavin) |
0,070mg | 103b |
Niacin (niacin, preformed) |
1,9mg | 103b |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,13mg | 103b |
Folat (folate, total) |
6,0µg | 103b |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
3,9µg | 103b |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
38mg | 103b |
Jern (iron, total) |
0,30mg | 103b |
Natrium (sodium) |
150mg | 103b |
Kalium (potassium) |
180mg | 103b |
Magnesium (magnesium) |
18mg | 103b |
Sink (zinc) |
0,50mg | 103b |
Selen (selenium) |
18µg | 103b |
Kopper (copper) |
0,080mg | 103b |
Fosfor (phosphorus) |
76mg | 103b |
Jod (iodine) |
81µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1861
- European plaice
- C0175
- Skeletal meat part
- E0152
- Divided into pieces
- F0014
- Fully heat-treated
- G0029
- Deep-fried
- H0180
- Food added
- H0188
- Breaded or batter-coated
- H0207
- Filled or stuffed
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73e
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
- 74e
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 103b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
- 321d
- NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.