Søk i matvaretabellen:

Skate, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
85g 312
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
250kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
58kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 312
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,050g 312
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,0019g 321d
C16:0
(fatty acids)
0,015g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,0026g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,030g 312
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0036g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,018g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 312
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0016g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0010g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0025g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0076g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0021g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,017g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,030g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0040g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
50mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 50
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
14g 312
Salt
(salt)
0,30g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,70alfa-TE 312
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 450a
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 450a
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 450a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,37mg 450a
Folat
(folate, total)
11µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
6,0µg 450a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
83mg 312
Jern
(iron, total)
0,20mg 312
Natrium
(sodium)
120mg 312
Kalium
(potassium)
230mg 312
Magnesium
(magnesium)
18mg 312
Sink
(zinc)
0,30mg 312
Selen
(selenium)
40µg 312
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
150mg 312
Jod
(iodine)
20µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1340
Skate
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
312
Eksportutvalget for fisk, Fiskeridirektoratet, Norges ferskfiskomsetnings landsforening, Opplysningsutvalget for fisk og Statens Ernæringsråd. Fakta om fisk. Tromsø, 1993.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: