Søk i matvaretabellen:

Pigghå, håbrann, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
76g 312
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
540kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
6,4g 312
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,2g 312
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,10g 321d
C16:0
(fatty acids)
0,84g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,14g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 312
C16:1 sum
(fatty acids)
0,20g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,99g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 312
C18:2n-6
(fatty acids)
0,088g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,044g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,056g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,14g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,42g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,12g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,95g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,6g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,25g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
76mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 312
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
18g 312
Salt
(salt)
0,25g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
9,1µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,0alfa-TE 312
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 312
Niacin
(niacin, preformed)
5,2mg 312
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,50mg 312
Folat
(folate, total)
3,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,0µg 312
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
5,5mg 312
Jern
(iron, total)
0,30mg 312
Natrium
(sodium)
100mg 312
Kalium
(potassium)
290mg 312
Magnesium
(magnesium)
18mg 312
Sink
(zinc)
0,30mg 312
Selen
(selenium)
20µg 312
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
220mg 312
Jod
(iodine)
42µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1913
Dogfish
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
312
Eksportutvalget for fisk, Fiskeridirektoratet, Norges ferskfiskomsetnings landsforening, Opplysningsutvalget for fisk og Statens Ernæringsråd. Fakta om fisk. Tromsø, 1993.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: