Søk i matvaretabellen:

Skyr, med smak, kunstig søtet

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Yoghurt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
83g 105a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
250kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
58kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 105a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 105a
C12:0
(fatty acids)
0,0035g 109c
C14:0
(fatty acids)
0,011g 109c
C16:0
(fatty acids)
0,028g 109c
C18:0
(fatty acids)
0,011g 109c
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 105a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,050g 105a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0014g 109c
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,022g 109c
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,020g 105a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0017g 109c
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 109c
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 109c
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 109c
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0010g 109c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0020g 109c
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,0g 105a
Stivelse
(starch, total)
0,0g 105a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,0g 105a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 105a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,30g 105a
Protein
(protein, total)
10g 105a
Salt
(salt)
0,13g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 105a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 105a
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 105a
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 105a
Niacin
(niacin, preformed)
0,32mg 105a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,057mg 105a
Folat
(folate, total)
0,0µg 105a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,88µg 105a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,50mg 105a
Kalsium
(calcium)
97mg 105a
Jern
(iron, total)
0,0mg 105a
Natrium
(sodium)
50mg 105a
Kalium
(potassium)
110mg 105a
Magnesium
(magnesium)
13mg 105a
Sink
(zinc)
0,50mg 105a
Selen
(selenium)
0,050µg 105a
Kopper
(copper)
0,0mg 105a
Fosfor
(phosphorus)
140mg 105a
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0148
Milk or milk product (US CFR)
A0783
Fermented milk product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0022
Heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0101
Lactic acid fermented
H0108
Nonnutritive sweetener added
H0147
Fruit added
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
J0157
Preserved by ultra-filtration
M0188
Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
M0208
Multicontainer package
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared
Z0181
Fat content < 1%

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
105a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2012, uspesifisert grunnlag.
109c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: