Skyr, med smak, kunstig søtet
Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Yoghurt
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
83g | 105a |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
250kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
58kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
0,20g | 105a |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,10g | 105a |
C12:0 (fatty acids) |
0,0035g | 109c |
C14:0 (fatty acids) |
0,011g | 109c |
C16:0 (fatty acids) |
0,028g | 109c |
C18:0 (fatty acids) |
0,011g | 109c |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 105a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,050g | 105a |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,0014g | 109c |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,022g | 109c |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,020g | 105a |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,0017g | 109c |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 109c |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 109c |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 109c |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 109c |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 109c |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 109c |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 109c |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 109c |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,0010g | 109c |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,0020g | 109c |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 50 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
4,0g | 105a |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 105a |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
4,0g | 105a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 105a |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,30g | 105a |
Protein (protein, total) |
10g | 105a |
Salt (salt) |
0,13g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 50 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 50 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 105a |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,0alfa-TE | 105a |
Tiamin (thiamin) |
0,020mg | 105a |
Riboflavin (riboflavin) |
0,14mg | 105a |
Niacin (niacin, preformed) |
0,32mg | 105a |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,057mg | 105a |
Folat (folate, total) |
0,0µg | 105a |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,88µg | 105a |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,50mg | 105a |
Kalsium (calcium) |
97mg | 105a |
Jern (iron, total) |
0,0mg | 105a |
Natrium (sodium) |
50mg | 105a |
Kalium (potassium) |
110mg | 105a |
Magnesium (magnesium) |
13mg | 105a |
Sink (zinc) |
0,50mg | 105a |
Selen (selenium) |
0,050µg | 105a |
Kopper (copper) |
0,0mg | 105a |
Fosfor (phosphorus) |
140mg | 105a |
Jod (iodine) |
13µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0148
- Milk or milk product (US CFR)
- A0783
- Fermented milk product (EUROFIR)
- B1201
- Cow
- C0235
- Milk
- E0119
- Semisolid with smooth consistency
- F0022
- Heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0101
- Lactic acid fermented
- H0108
- Nonnutritive sweetener added
- H0147
- Fruit added
- J0131
- Preserved by chilling
- J0135
- Pasteurized by heat
- J0157
- Preserved by ultra-filtration
- M0188
- Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
- M0208
- Multicontainer package
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- R0316
- Norway
- Z0112
- Food industry prepared
- Z0181
- Fat content < 1%
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 105a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2012, uspesifisert grunnlag.
- 109c
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.