Søk i matvaretabellen:

Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
46g 208
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
410kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
39g 208
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,0g 208
C12:0
(fatty acids)
0,0g 208
C14:0
(fatty acids)
1,2g 208
C16:0
(fatty acids)
3,7g 208
C18:0
(fatty acids)
0,87g 208
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
16g 208
C16:1 sum
(fatty acids)
1,8g 208
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,6g 208
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
12g 208
C18:2n-6
(fatty acids)
3,6g 208
C18:3n-3
(fatty acids)
0,73g 208
C20:3n-3
(fatty acids)
0,035g 208
C20:3n-6
(fatty acids)
0,035g 208
C20:4n-3
(fatty acids)
0,21g 208
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0014g 208
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
2,5g 208
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,35g 208
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
4,1g 208
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
8,8g 73d
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,7g 74d
Kolesterol
(cholesterol)
230mg 208
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,1g 208
Stivelse
(starch, total)
1,1g 208
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,1g 208
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,85g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 208
Protein
(protein, total)
12g 208
Salt
(salt)
1,8g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2400RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2400µg 208
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
39µg 208
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
9,3alfa-TE 208
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 208
Riboflavin
(riboflavin)
0,25mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 208
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 208
Folat
(folate, total)
66µg 208
Vitamin B12
(vitamin B12)
9,6µg 208
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,72mg 208
Kalsium
(calcium)
4,4mg 208
Jern
(iron, total)
0,69mg 208
Natrium
(sodium)
710mg 208
Kalium
(potassium)
190mg 208
Magnesium
(magnesium)
9,5mg 208
Sink
(zinc)
1,9mg 208
Selen
(selenium)
60µg 208
Kopper
(copper)
0,21mg 208
Fosfor
(phosphorus)
230mg 208
Jod
(iodine)
240µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0296
Seafood-based sausage or luncheon meat (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0202
Ovary, roe
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0153
Seafood added
H0342
Soybean oil added
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0151
Metal container
M0204
Can
M0426
Peel-off lid
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
73d
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 208: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
74d
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 208: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
208
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: