Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
46g | 208 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1700kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
410kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
39g | 208 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
6,0g | 208 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 208 |
C14:0 (fatty acids) |
1,2g | 208 |
C16:0 (fatty acids) |
3,7g | 208 |
C18:0 (fatty acids) |
0,87g | 208 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 20 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
16g | 208 |
C16:1 sum (fatty acids) |
1,8g | 208 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
7,6g | 208 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
12g | 208 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
3,6g | 208 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,73g | 208 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,035g | 208 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,035g | 208 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,21g | 208 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0014g | 208 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
2,5g | 208 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,35g | 208 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
4,1g | 208 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
8,8g | 73d |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
3,7g | 74d |
Kolesterol (cholesterol) |
230mg | 208 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
2,1g | 208 |
Stivelse (starch, total) |
1,1g | 208 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,1g | 208 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,85g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,6g | 208 |
Protein (protein, total) |
12g | 208 |
Salt (salt) |
1,8g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
2400RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
2400µg | 208 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 50 |
Vitamin D (vitamin D) |
39µg | 208 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
9,3alfa-TE | 208 |
Tiamin (thiamin) |
0,15mg | 208 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,25mg | 20 |
Niacin (niacin, preformed) |
1,5mg | 208 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,070mg | 208 |
Folat (folate, total) |
66µg | 208 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
9,6µg | 208 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,72mg | 208 |
Kalsium (calcium) |
4,4mg | 208 |
Jern (iron, total) |
0,69mg | 208 |
Natrium (sodium) |
710mg | 208 |
Kalium (potassium) |
190mg | 208 |
Magnesium (magnesium) |
9,5mg | 208 |
Sink (zinc) |
1,9mg | 208 |
Selen (selenium) |
60µg | 208 |
Kopper (copper) |
0,21mg | 208 |
Fosfor (phosphorus) |
230mg | 208 |
Jod (iodine) |
240µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0296
- Seafood-based sausage or luncheon meat (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1423
- Cod
- C0202
- Ovary, roe
- E0119
- Semisolid with smooth consistency
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0153
- Seafood added
- H0342
- Soybean oil added
- J0123
- Sterilized by heat
- K0003
- No packing medium used
- M0151
- Metal container
- M0204
- Can
- M0426
- Peel-off lid
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 73d
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 208: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
- 74d
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 208: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 208
- Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.