Søk i matvaretabellen:

Rogn, torsk, presset, hermetisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 450a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
530kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
130kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,9g 450a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,40g 450a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,018g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,31g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,025g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 450a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,40g 450a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,091g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,28g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,60g 450a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0070g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0015g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,022g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,022g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,24g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,020g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,33g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,61g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,029g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
330mg 450a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
27g 450a
Salt
(salt)
0,28g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
79RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
79µg 450a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
18µg 450a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
6,2alfa-TE 450a
Tiamin
(thiamin)
0,78mg 450a
Riboflavin
(riboflavin)
0,26mg 450a
Niacin
(niacin, preformed)
0,49mg 450a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,32mg 450a
Folat
(folate, total)
12µg 400a
Vitamin B12
(vitamin B12)
10µg 450a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 450b
Kalsium
(calcium)
11mg 450a
Jern
(iron, total)
1,0mg 450a
Natrium
(sodium)
110mg 450a
Kalium
(potassium)
170mg 450a
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 450a
Sink
(zinc)
3,5mg 450a
Selen
(selenium)
20µg 400a
Kopper
(copper)
0,24mg 450a
Fosfor
(phosphorus)
320mg 450a
Jod
(iodine)
200µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0202
Ovary, roe
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0146
Starch added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400a
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
450b
Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: