Søk i matvaretabellen:

Makrellfilet, i tomat, 70 % makrell, hermetisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
59g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
250kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 106c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,5g 106c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
1,2g 321d
C16:0
(fatty acids)
2,6g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,51g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,3g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,56g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,8g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,8g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
2,0g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,43g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,031g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,22g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,11g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
1,1g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,22g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
2,0g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
4,9g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,2g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
54mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,10g 106c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,9g 106c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,70g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 106c
Protein
(protein, total)
13g 106c
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
29RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
230µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
3,4µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,4alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 106c
Riboflavin
(riboflavin)
0,23mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
6,6mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,53mg 106c
Folat
(folate, total)
18µg 106c
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,9µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
15mg 106c
Jern
(iron, total)
1,2mg 106c
Natrium
(sodium)
400mg 106c
Kalium
(potassium)
470mg 106c
Magnesium
(magnesium)
27mg 106c
Sink
(zinc)
0,50mg 106c
Selen
(selenium)
38µg 106c
Kopper
(copper)
0,10mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
160mg 106c
Jod
(iodine)
15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1790
Atlantic mackerel
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0350
Tomato added
J0123
Sterilized by heat
K0037
Packed in gravy or sauce, vegetable
M0151
Metal container
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared
Z0220
Not drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: