Kaviar, av torskerogn
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
32g | 204 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1700kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
410kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
35g | 204 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
4,6g | 204 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 204 |
C14:0 (fatty acids) |
0,049g | 204 |
C16:0 (fatty acids) |
3,1g | 204 |
C18:0 (fatty acids) |
1,2g | 204 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
7,5g | 204 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,093g | 204 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
8,0g | 204 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
20g | 204 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
16g | 204 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
2,5g | 204 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 204 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 204 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 204 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,049g | 204 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,27g | 204 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 204 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,30g | 204 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
3,1g | 73j |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
16g | 74j |
Kolesterol (cholesterol) |
100mg | 204 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
14g | 204 |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 20 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
14g | 20 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
14g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
Protein (protein, total) |
10g | 204 |
Salt (salt) |
6,1g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 204 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 50 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 204 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
5,8alfa-TE | 204 |
Tiamin (thiamin) |
0,22mg | 204 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,27mg | 204 |
Niacin (niacin, preformed) |
0,57mg | 204 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,047mg | 204 |
Folat (folate, total) |
21µg | 204 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
6,7µg | 204 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
20mg | 204 |
Jern (iron, total) |
0,10mg | 204 |
Natrium (sodium) |
2400mg | 204 |
Kalium (potassium) |
120mg | 204 |
Magnesium (magnesium) |
7,0mg | 204 |
Sink (zinc) |
2,6mg | 204 |
Selen (selenium) |
41µg | 204 |
Kopper (copper) |
0,050mg | 204 |
Fosfor (phosphorus) |
170mg | 204 |
Jod (iodine) |
85µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0296
- Seafood-based sausage or luncheon meat (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1423
- Cod
- C0202
- Ovary, roe
- E0144
- Semisolid
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0150
- Color added
- H0172
- Smoked or smoke-flavored
- H0342
- Soybean oil added
- H0749
- White sugar added
- J0100
- Preserved by adding chemicals
- J0123
- Sterilized by heat
- J0142
- Preserved by chilling or freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73j
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
- 74j
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 204
- Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.