Kaviar, av lodderogn
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
74g | 102 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
460kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
110kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
5,5g | 204 |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
1,1g | 71 |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 460g |
| C14:0 (fatty acids) |
0,067g | 460g |
| C16:0 (fatty acids) |
1,1g | 460g |
| C18:0 (fatty acids) |
0,093g | 460g |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,4g | 71 |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,33g | 460g |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,0g | 460g |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,6g | 71 |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,026g | 460g |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,0053g | 460g |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 460g |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 460g |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,080g | 460g |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,080g | 460g |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,87g | 460g |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,072g | 460g |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
1,2g | 460g |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
2,2g | 73f |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,11g | 74f |
| Kolesterol (cholesterol) |
300mg | 400e |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
0,0g | 102 |
| Stivelse (starch, total) |
0,0g | 50 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,0g | 20 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 102 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
| Protein (protein, total) |
15g | 204 |
| Salt (salt) |
5,4g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
9,0RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
9,0µg | 20 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 20 |
| Vitamin D (vitamin D) |
3,8µg | 20 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
7,5alfa-TE | 20 |
| Tiamin (thiamin) |
0,33mg | 20 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,46mg | 20 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,50mg | 20 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,10mg | 20 |
| Folat (folate, total) |
6,0µg | 20 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
12µg | 20 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
| Kalsium (calcium) |
20mg | 20 |
| Jern (iron, total) |
0,54mg | 20 |
| Natrium (sodium) |
2200mg | 20 |
| Kalium (potassium) |
77mg | 20 |
| Magnesium (magnesium) |
4,0mg | 20 |
| Sink (zinc) |
1,2mg | 20 |
| Selen (selenium) |
52µg | 20 |
| Kopper (copper) |
0,037mg | 20 |
| Fosfor (phosphorus) |
130mg | 20 |
| Jod (iodine) |
200µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1903
- Capelin
- C0202
- Ovary, roe
- E0134
- Semisolid with solid pieces
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0150
- Color added
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- J0131
- Preserved by chilling
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 71
- Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
- 73f
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
- 74f
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 102
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
- 204
- Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400e
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
- 460g
- U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl