Søk i matvaretabellen:

Kaviar, av lodderogn

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 102
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
460kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,5g 204
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 71
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,067g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,1g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,093g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 71
C16:1 sum
(fatty acids)
0,33g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,6g 71
C18:2n-6
(fatty acids)
0,026g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0053g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,080g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,080g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,87g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,072g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,2g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,2g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,11g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
300mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 102
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 102
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
15g 204
Salt
(salt)
5,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
9,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
9,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
3,8µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
7,5alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,33mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,46mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 20
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 20
Folat
(folate, total)
6,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
12µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
20mg 20
Jern
(iron, total)
0,54mg 20
Natrium
(sodium)
2200mg 20
Kalium
(potassium)
77mg 20
Magnesium
(magnesium)
4,0mg 20
Sink
(zinc)
1,2mg 20
Selen
(selenium)
52µg 20
Kopper
(copper)
0,037mg 20
Fosfor
(phosphorus)
130mg 20
Jod
(iodine)
200µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1903
Capelin
C0202
Ovary, roe
E0134
Semisolid with solid pieces
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0150
Color added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
71
Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
102
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2001, uspesifisert grunnlag.
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: