Gaffelbiter, sild, hermetisk
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
58g | 103b |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1000kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
240kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
16g | 103b |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
6,5g | 103b |
C12:0 (fatty acids) |
0,0027g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
1,1g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
1,9g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
0,16g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 50 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,72g | 103b |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,60g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,1g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
7,2g | 103b |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,31g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,20g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,023g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0026g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,094g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,055g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
1,1g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,098g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
1,5g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
3,7g | 136 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,023g | 136 |
Kolesterol (cholesterol) |
80mg | 103b |
Karbohydrat (carbohydrate) |
8,0g | 103b |
Stivelse (starch, total) |
0,0g | 50 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
8,0g | 103b |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
8,0g | 103b |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 50 |
Protein (protein, total) |
16g | 103b |
Salt (salt) |
7,1g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
30RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
30µg | 103b |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 50 |
Vitamin D (vitamin D) |
11µg | 20 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,50alfa-TE | 20 |
Tiamin (thiamin) |
0,030mg | 103b |
Riboflavin (riboflavin) |
0,17mg | 103b |
Niacin (niacin, preformed) |
2,5mg | 103b |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,050mg | 20 |
Folat (folate, total) |
1,0µg | 20 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
5,6µg | 20 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 50 |
Kalsium (calcium) |
60mg | 103b |
Jern (iron, total) |
0,70mg | 103b |
Natrium (sodium) |
2800mg | 103b |
Kalium (potassium) |
120mg | 103b |
Magnesium (magnesium) |
9,0mg | 20 |
Sink (zinc) |
0,10mg | 20 |
Selen (selenium) |
14µg | 20 |
Kopper (copper) |
0,080mg | 20 |
Fosfor (phosphorus) |
51mg | 20 |
Jod (iodine) |
16µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0803
- Seafood product (EUROFIR)
- B1601
- Fish, clupeiform
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0115
- Divided into pieces, thickness 0.3-1.5 cm.
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0151
- Spice or herb added
- J0137
- Preserved by brining
- K0019
- Packed in sweetened brine
- M0204
- Can
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
- Z0219
- Drained
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 103b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.