Søk i matvaretabellen:

Gaffelbiter, sild, hermetisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
58g 103b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 103b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,5g 103b
C12:0
(fatty acids)
0,0027g 136
C14:0
(fatty acids)
1,1g 136
C16:0
(fatty acids)
1,9g 136
C18:0
(fatty acids)
0,16g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,72g 103b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,60g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
7,2g 103b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,31g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,20g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,023g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0026g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,094g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,055g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
1,1g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,098g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,5g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
3,7g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,023g 136
Kolesterol
(cholesterol)
80mg 103b
Karbohydrat
(carbohydrate)
8,0g 103b
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,0g 103b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
8,0g 103b
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
16g 103b
Salt
(salt)
7,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
30RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
30µg 103b
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
11µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,50alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 103b
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 103b
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 103b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 20
Folat
(folate, total)
1,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,6µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
60mg 103b
Jern
(iron, total)
0,70mg 103b
Natrium
(sodium)
2800mg 103b
Kalium
(potassium)
120mg 103b
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 20
Sink
(zinc)
0,10mg 20
Selen
(selenium)
14µg 20
Kopper
(copper)
0,080mg 20
Fosfor
(phosphorus)
51mg 20
Jod
(iodine)
16µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1601
Fish, clupeiform
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0115
Divided into pieces, thickness 0.3-1.5 cm.
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
J0137
Preserved by brining
K0019
Packed in sweetened brine
M0204
Can
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: