Søk i matvaretabellen:

Blåskjell, avrent, hermetisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
74g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
440kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,3g 400e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,47g 400e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400e
C14:0
(fatty acids)
0,050g 400e
C16:0
(fatty acids)
0,34g 400e
C18:0
(fatty acids)
0,050g 400e
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,54g 400e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,20g 400e
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,25g 400e
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 400e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,11g 400e
C18:3n-3
(fatty acids)
0,060g 400e
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,42g 400e
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,030g 400e
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,27g 400e
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,78g 400e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,11g 400e
Kolesterol
(cholesterol)
31mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
19g 400e
Salt
(salt)
0,68g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
65RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
61µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
44µg 400e
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 400e
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,1alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,43mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 400e
Folat
(folate, total)
37µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
7,9µg 400e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400e
Kalsium
(calcium)
66mg 400e
Jern
(iron, total)
4,2mg 400e
Natrium
(sodium)
270mg 400e
Kalium
(potassium)
120mg 400e
Magnesium
(magnesium)
60mg 400e
Sink
(zinc)
2,9mg 400e
Selen
(selenium)
68µg 400e
Kopper
(copper)
0,22mg 420c
Fosfor
(phosphorus)
390mg 400e
Jod
(iodine)
380µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B2875
Blue mussel
C0173
Whole animal or most parts used
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0123
Sterilized by heat
K0017
Packed in water
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk

Søk i matvaretabellen: