Søk i matvaretabellen:

Seibiff, melpanert, med forstekt løk, fryst, kjøpt

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
76g 204
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
440kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
100kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,4g 204
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,30g 204
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,018g 321d
C16:0
(fatty acids)
0,28g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,059g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,20g 204
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0080g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,45g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,92g 204
C18:2n-6
(fatty acids)
0,12g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,015g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,010g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,072g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0063g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,22g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,32g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,13g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
48mg 204
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,7g 20
Stivelse
(starch, total)
6,0g 204
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,40g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 20
Protein
(protein, total)
16g 204
Salt
(salt)
0,49g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
10RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 103b
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 103b
Vitamin D
(vitamin D)
0,70µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,56alfa-TE 204
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 204
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 204
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 204
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 204
Folat
(folate, total)
14µg 204
Vitamin B12
(vitamin B12)
5,4µg 204
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 103b
Kalsium
(calcium)
14mg 204
Jern
(iron, total)
0,20mg 204
Natrium
(sodium)
200mg 204
Kalium
(potassium)
330mg 204
Magnesium
(magnesium)
25mg 204
Sink
(zinc)
0,50mg 204
Selen
(selenium)
20µg 204
Kopper
(copper)
0,060mg 204
Fosfor
(phosphorus)
190mg 204
Jod
(iodine)
83µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0150
Color added
H0151
Spice or herb added
H0319
Wheat added
H0349
Onion added
H0356
Other substance coated or covered
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: