Seibiff, melpanert, med forstekt løk, fryst, kjøpt
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
76g | 204 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
440kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
100kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
1,4g | 204 |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,30g | 204 |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
| C14:0 (fatty acids) |
0,018g | 321d |
| C16:0 (fatty acids) |
0,28g | 321d |
| C18:0 (fatty acids) |
0,059g | 321d |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 10 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,20g | 204 |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,0080g | 321d |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,45g | 321d |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,92g | 204 |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,12g | 321d |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,015g | 321d |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 321d |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,010g | 321d |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,072g | 321d |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0063g | 321d |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,22g | 321d |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,32g | 73e |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,13g | 74e |
| Kolesterol (cholesterol) |
48mg | 204 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
6,7g | 20 |
| Stivelse (starch, total) |
6,0g | 204 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,70g | 20 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,40g | 20 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,60g | 20 |
| Protein (protein, total) |
16g | 204 |
| Salt (salt) |
0,49g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
10RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
10µg | 103b |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
5,0µg | 103b |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,70µg | 20 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,56alfa-TE | 204 |
| Tiamin (thiamin) |
0,15mg | 204 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,21mg | 204 |
| Niacin (niacin, preformed) |
2,5mg | 204 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,15mg | 204 |
| Folat (folate, total) |
14µg | 204 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
5,4µg | 204 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 103b |
| Kalsium (calcium) |
14mg | 204 |
| Jern (iron, total) |
0,20mg | 204 |
| Natrium (sodium) |
200mg | 204 |
| Kalium (potassium) |
330mg | 204 |
| Magnesium (magnesium) |
25mg | 204 |
| Sink (zinc) |
0,50mg | 204 |
| Selen (selenium) |
20µg | 204 |
| Kopper (copper) |
0,060mg | 204 |
| Fosfor (phosphorus) |
190mg | 204 |
| Jod (iodine) |
83µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0804
- Seafood dish (EUROFIR)
- B1440
- Saithe
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0152
- Divided into pieces
- F0014
- Fully heat-treated
- G0008
- Griddled
- H0150
- Color added
- H0151
- Spice or herb added
- H0319
- Wheat added
- H0349
- Onion added
- H0356
- Other substance coated or covered
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73e
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
- 74e
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 103b
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006 eller tidligere, beregnet verdi fra industrioppskrift.
- 204
- Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
- 321d
- NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.