Sei, filet, kavringpanert, rå
Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
66g | 135 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
570kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
140kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
2,8g | 135 |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,67g | 135 |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0026g | 223b |
| C14:0 (fatty acids) |
0,0083g | 223b |
| C16:0 (fatty acids) |
0,17g | 223b |
| C18:0 (fatty acids) |
0,067g | 223b |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 135 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,97g | 135 |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,012g | 223b |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,3g | 223b |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,72g | 135 |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,46g | 223b |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,19g | 223b |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0012g | 223b |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0012g | 223b |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0012g | 223b |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0046g | 223b |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,011g | 223b |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0021g | 223b |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,031g | 223b |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,24g | 223b |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,47g | 223b |
| Kolesterol (cholesterol) |
87mg | 135 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
12g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
11g | 135 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
0,30g | 135 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,5g | 135 |
| Protein (protein, total) |
15g | 135 |
| Salt (salt) |
0,36g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
40RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
40µg | 135 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
2,0µg | 135 |
| Vitamin D (vitamin D) |
1,0µg | 135 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,3alfa-TE | 135 |
| Tiamin (thiamin) |
0,11mg | 135 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,23mg | 135 |
| Niacin (niacin, preformed) |
3,0mg | 135 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,41mg | 135 |
| Folat (folate, total) |
20µg | 135 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
3,1µg | 135 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 135 |
| Kalsium (calcium) |
19mg | 135 |
| Jern (iron, total) |
0,70mg | 135 |
| Natrium (sodium) |
150mg | 135 |
| Kalium (potassium) |
340mg | 135 |
| Magnesium (magnesium) |
27mg | 135 |
| Sink (zinc) |
1,0mg | 135 |
| Selen (selenium) |
24µg | 135 |
| Kopper (copper) |
0,040mg | 135 |
| Fosfor (phosphorus) |
240mg | 135 |
| Jod (iodine) |
190µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0267
- Seafood or seafood product (US CFR)
- A0802
- Fish or related organism (EUROFIR)
- B1440
- Saithe
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0152
- Divided into pieces
- F0003
- Not heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0186
- Egg added
- H0188
- Breaded or batter-coated
- H0319
- Wheat added
- J0142
- Preserved by chilling or freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 223b
- Beregnet gjennomsnitt fra referanse 223a: Mattilsynet. Analyseprosjekt 2015-2016. Fiskeprodukter. Publisert rapport (2016): "Næringsstoff- og tungmetallanalyser av fiskeprodukter". http://www.matportalen.no/verktoy/tilsynsresultater/article45159.ece/BINARY/Mattilsynet%20rapport:%20N%C3%A6ringsstoff%20og%20tungmetallanalyser%20av%20fiskeprodukter%202016
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.