Søk i matvaretabellen:

Rødspette, filet, kavringpanert, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
67g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
630kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
150kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,4g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,020g 136
C14:0
(fatty acids)
0,049g 136
C16:0
(fatty acids)
0,81g 136
C18:0
(fatty acids)
0,18g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,087g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,2g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,41g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,041g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0012g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0022g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,017g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,057g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,12g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,034g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,29g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,52g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,49g 135
Kolesterol
(cholesterol)
100mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
12g 80
Stivelse
(starch, total)
11g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,30g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 135
Protein
(protein, total)
15g 135
Salt
(salt)
0,39g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
47RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
47µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
4,7µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,8mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,21mg 135
Folat
(folate, total)
19µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,1µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
21mg 135
Jern
(iron, total)
0,80mg 135
Natrium
(sodium)
160mg 135
Kalium
(potassium)
320mg 135
Magnesium
(magnesium)
25mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
24µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
200mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B1861
European plaice
C0175
Skeletal meat part
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0186
Egg added
H0188
Breaded or batter-coated
H0319
Wheat added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: