Søk i matvaretabellen:

Fiskekarbonader, mager fisk

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter og fiskepålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
71g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
620kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
150kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,4g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,2g 135
C12:0
(fatty acids)
0,013g 136
C14:0
(fatty acids)
0,041g 136
C16:0
(fatty acids)
0,80g 136
C18:0
(fatty acids)
0,27g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,037g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,8g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
2,4g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,36g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0022g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,014g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0016g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,038g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,41g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,37g 135
Kolesterol
(cholesterol)
28mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,9g 80
Stivelse
(starch, total)
4,2g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,2g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,10g 135
Protein
(protein, total)
10g 135
Salt
(salt)
1,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
3,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,54µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,8alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,30mg 135
Folat
(folate, total)
9,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,3µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
37mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
570mg 135
Kalium
(potassium)
280mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
17µg 135
Kopper
(copper)
0,020mg 135
Fosfor
(phosphorus)
150mg 135
Jod
(iodine)
26µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1440
Saithe
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0205
Egg white added
H0345
Palm, palm kernel or coconut oil added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: