Søk i matvaretabellen:

Lever, torsk, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Skalldyr, fiskeinnmat

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
37g 321a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
550kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
59g 321a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,4g 321a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
2,1g 321d
C16:0
(fatty acids)
7,1g 321d
C18:0
(fatty acids)
1,7g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
27g 321a
C16:1 sum
(fatty acids)
2,8g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
11g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
15g 321a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,93g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,50g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,36g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,25g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
4,7g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
6,2g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
14g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
250mg 321a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
5,5g 321a
Salt
(salt)
0,12g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
4800RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
4800µg 321a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
90µg 321a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,2alfa-TE 321a
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 321a
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 321a
Niacin
(niacin, preformed)
2,2mg 321a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 321a
Folat
(folate, total)
110µg 321a
Vitamin B12
(vitamin B12)
43µg 321a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
5,3mg 321a
Jern
(iron, total)
1,7mg 321a
Natrium
(sodium)
48mg 321a
Kalium
(potassium)
160mg 321a
Magnesium
(magnesium)
9,3mg 321a
Sink
(zinc)
1,2mg 321a
Selen
(selenium)
80µg 321a
Kopper
(copper)
0,40mg 321a
Fosfor
(phosphorus)
140mg 321a
Jod
(iodine)
350µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0176
Liver
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
321a
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, vektet verdi/ vurdert.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: