Søk i matvaretabellen:

Åbor, abbor, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
45% 420c
Vann
(water (moisture))
79g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
360kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
85kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,61g 400e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 400e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400e
C14:0
(fatty acids)
0,010g 400e
C16:0
(fatty acids)
0,080g 400e
C18:0
(fatty acids)
0,020g 400e
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,090g 400e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,030g 400e
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,050g 400e
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,23g 400e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,010g 400e
C18:3n-3
(fatty acids)
0,010g 400e
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,030g 400e
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 400e
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,12g 400e
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 400e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,010g 400e
Kolesterol
(cholesterol)
78mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
20g 400e
Salt
(salt)
0,082g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
15RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
15µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
21µg 400e
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,74alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
5,3mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,47mg 400e
Folat
(folate, total)
12µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,5µg 400e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
16mg 400e
Jern
(iron, total)
0,24mg 400e
Natrium
(sodium)
33mg 400e
Kalium
(potassium)
390mg 400e
Magnesium
(magnesium)
27mg 400e
Sink
(zinc)
0,52mg 400e
Selen
(selenium)
44µg 400e
Kopper
(copper)
0,023mg 420c
Fosfor
(phosphorus)
220mg 400e
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B2336
Eurasian perch
C0125
Skeletal meat part, without bone or shell
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk

Søk i matvaretabellen: