Søk i matvaretabellen:

Iskrem, fløte, med ekstra sjokolade

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
50g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
11g 135
C12:0
(fatty acids)
0,28g 136
C14:0
(fatty acids)
0,82g 136
C16:0
(fatty acids)
4,3g 136
C18:0
(fatty acids)
3,8g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,25g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,2g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,13g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,6g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,53g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,56g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,055g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0085g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,013g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,011g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,015g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,012g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,013g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0085g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,069g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,58g 136
Kolesterol
(cholesterol)
20mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
25g 80
Stivelse
(starch, total)
0,50g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
21g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
19g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
4,1g 135
Salt
(salt)
0,12g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
100RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
94µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
70µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,040µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,37alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
5,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 135
Kalsium
(calcium)
99mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
49mg 135
Kalium
(potassium)
220mg 135
Magnesium
(magnesium)
24mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,10mg 135
Fosfor
(phosphorus)
100mg 135
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0227
Ice cream (US CFR)
A0789
Frozen dairy dessert (EUROFIR)
B1201
Cow
C0195
Cream
E0102
Liquid, high viscosity
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0100
Flavoring or spice extract or concentrate added
H0158
Sucrose added
H0178
Aerated
H0231
Chocolate or cocoa added
H0306
Homogenized or emulsified
J0135
Pasteurized by heat
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: