Søk i matvaretabellen:

Sild, kryddersild

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Fet fisk » Fet fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
68g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
640kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
150kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 100
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,3g 71
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,78g 321d
C16:0
(fatty acids)
1,3g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,11g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,9g 71
C16:1 sum
(fatty acids)
0,43g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,16g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,2g 71
C18:2n-6
(fatty acids)
0,20g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,14g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,015g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,066g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,039g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,76g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,069g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
1,0g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
2,6g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,27g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
50mg 100
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
12g 100
Salt
(salt)
2,4g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
6,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
6,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
12µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,61alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
4,0mg 20
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,50mg 20
Folat
(folate, total)
9,0µg 20
Vitamin B12
(vitamin B12)
12µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
38mg 20
Jern
(iron, total)
0,97mg 20
Natrium
(sodium)
960mg 100
Kalium
(potassium)
460mg 100
Magnesium
(magnesium)
38mg 20
Sink
(zinc)
0,50mg 20
Selen
(selenium)
50µg 20
Kopper
(copper)
0,070mg 20
Fosfor
(phosphorus)
290mg 20
Jod
(iodine)
16µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1586
Atlantic herring
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0173
Salted
H0396
Marinaded
J0103
Preserved by salting
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
71
Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: