Søk i matvaretabellen:

Sik, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
49% 420c
Vann
(water (moisture))
77g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
380kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
89kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,64g 400e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,11g 400e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400e
C14:0
(fatty acids)
0,010g 400e
C16:0
(fatty acids)
0,090g 400e
C18:0
(fatty acids)
0,010g 400e
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,12g 400e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,040g 400e
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,070g 400e
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 400e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,010g 400e
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 400e
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,040g 400e
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,010g 400e
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,11g 400e
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,16g 400e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 400e
Kolesterol
(cholesterol)
47mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
21g 400e
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
8,0µg 400e
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,44alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
6,2mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,51mg 400e
Folat
(folate, total)
11µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,2µg 400e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
12mg 400e
Jern
(iron, total)
0,23mg 400e
Natrium
(sodium)
42mg 400e
Kalium
(potassium)
480mg 400e
Magnesium
(magnesium)
29mg 400e
Sink
(zinc)
0,40mg 400e
Selen
(selenium)
25µg 400e
Kopper
(copper)
0,026mg 400e
Fosfor
(phosphorus)
250mg 400e
Jod
(iodine)
11µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0802
Fish or related organism (EUROFIR)
B2687
Common whitefish
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk

Søk i matvaretabellen: