Søk i matvaretabellen:

Lutefisk, tørr vare, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
88g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
210kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
50kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,70g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,060g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,0038g 321d
C16:0
(fatty acids)
0,054g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,015g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,060g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0053g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,044g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,18g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0032g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0011g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0014g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0073g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,034g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0047g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,096g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,011g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
34mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
11g 135
Salt
(salt)
0,075g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
7,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
7,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,2µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,43alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
7,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,90µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
7,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,10mg 135
Natrium
(sodium)
30mg 135
Kalium
(potassium)
250mg 135
Magnesium
(magnesium)
14mg 135
Sink
(zinc)
0,20mg 135
Selen
(selenium)
13µg 135
Kopper
(copper)
0,010mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
170µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0206
Alkalized
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: