Søk i matvaretabellen:

Hyse, kolje, røkt, skiver, rå

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Fisk og fiskeprodukter » Mager fisk » Mager fisk, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
65% 20
Vann
(water (moisture))
78g 450a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
350kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
81kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,60g 450a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 450b
C12:0
(fatty acids)
0,0g 321d
C14:0
(fatty acids)
0,0045g 321d
C16:0
(fatty acids)
0,069g 321d
C18:0
(fatty acids)
0,017g 321d
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 321b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,10g 450b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0075g 321d
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,047g 321d
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 450b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0038g 321d
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 321d
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0015g 321d
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0090g 321d
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,063g 321d
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0045g 321d
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,14g 321d
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,21g 73e
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,014g 74e
Kolesterol
(cholesterol)
36mg 450b
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
19g 450a
Salt
(salt)
1,9g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,70µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,50alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 450a
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 450a
Niacin
(niacin, preformed)
3,6mg 450a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,35mg 450a
Folat
(folate, total)
9,0µg 450b
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,0µg 450a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 450b
Kalsium
(calcium)
22mg 450a
Jern
(iron, total)
0,10mg 450a
Natrium
(sodium)
760mg 450a
Kalium
(potassium)
340mg 450a
Magnesium
(magnesium)
23mg 450a
Sink
(zinc)
0,30mg 450a
Selen
(selenium)
28µg 450a
Kopper
(copper)
0,030mg 450a
Fosfor
(phosphorus)
180mg 450a
Jod
(iodine)
400µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0803
Seafood product (EUROFIR)
B1441
Haddock
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0125
Divided into pieces, thickness more than 1.5 cm.
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0172
Smoked or smoke-flavored
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73e
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
74e
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 321d: NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
321b
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 12.07.2010, www.nifes.no/sjomatdata
321d
NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Sjømatdatabasen, 05.11.2013, www.nifes.no/sjomatdata
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
450b
Omregnet verdi fra referanse 450a: Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: