Søk i matvaretabellen:

Kylling, filet, kokt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
63g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
680kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
160kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,0g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,69g 137
C12:0
(fatty acids)
0,0g 137
C14:0
(fatty acids)
0,017g 137
C16:0
(fatty acids)
0,46g 137
C18:0
(fatty acids)
0,20g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,90g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,077g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,81g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,68g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
0,45g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,038g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,013g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,072g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0091g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,024g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,036g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,57g 137
Kolesterol
(cholesterol)
62mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
33g 137
Salt
(salt)
0,20g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
10RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,97alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,34mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,19mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
14mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
1,1mg 137
Folat
(folate, total)
14µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,38µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
4,5mg 137
Kalsium
(calcium)
5,8mg 137
Jern
(iron, total)
0,54mg 137
Natrium
(sodium)
82mg 137
Kalium
(potassium)
570mg 137
Magnesium
(magnesium)
46mg 137
Sink
(zinc)
0,93mg 137
Selen
(selenium)
15µg 137
Kopper
(copper)
0,043mg 137
Fosfor
(phosphorus)
360mg 137
Jod
(iodine)
0,95µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0014
Fully heat-treated
G0020
Simmered, poached or stewed
H0221
Fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0158
Breast (poultry meat cut)

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: