Søk i matvaretabellen:

Kjøttdeig, storfe, uten salt og vann, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
67g 323
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
820kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 323
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,4g 323
C12:0
(fatty acids)
0,014g 323
C14:0
(fatty acids)
0,38g 323
C16:0
(fatty acids)
3,5g 323
C18:0
(fatty acids)
2,3g 323
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,3g 323
C16:1 sum
(fatty acids)
0,59g 323
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 323
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,57g 323
C18:2n-6
(fatty acids)
0,25g 323
C18:3n-3
(fatty acids)
0,063g 323
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,020g 323
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,038g 323
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,021g 323
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,022g 323
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 10
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,086g 323
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,30g 323
Kolesterol
(cholesterol)
66mg 323
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
19g 323
Salt
(salt)
0,17g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
22RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
17µg 323
Beta-karoten
(beta-carotene)
67µg 323
Vitamin D
(vitamin D)
0,16µg 323
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,44alfa-TE 323
Tiamin
(thiamin)
0,054mg 323
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 323
Niacin
(niacin, preformed)
4,2mg 323
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,30mg 323
Folat
(folate, total)
4,1µg 323
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,9µg 323
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 10
Kalsium
(calcium)
6,9mg 323
Jern
(iron, total)
2,1mg 323
Natrium
(sodium)
67mg 323
Kalium
(potassium)
290mg 323
Magnesium
(magnesium)
18mg 323
Sink
(zinc)
4,7mg 323
Selen
(selenium)
7,9µg 323
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
150mg 323
Jod
(iodine)
1,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0144
Semisolid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
323
Egelandsdal, B. et.al (2017). Identifisering av det sunneste storfekjøttet (2013-2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: