Søk i matvaretabellen:

Kylling, hel, med skinn, landkylling, ovnsstekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Fjørfe » Fjørfe, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
0,0% 10
Vann
(water (moisture))
60g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
930kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
220kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,6g 137
C12:0
(fatty acids)
0,0g 137
C14:0
(fatty acids)
0,057g 137
C16:0
(fatty acids)
2,8g 137
C18:0
(fatty acids)
0,72g 137
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 137
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,0g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,61g 137
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,3g 137
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,5g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 137
C18:3n-3
(fatty acids)
0,22g 137
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:3n-6
(fatty acids)
0,024g 137
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 137
C20:4n-6
(fatty acids)
0,095g 137
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 137
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,019g 137
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 137
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,24g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,3g 137
Kolesterol
(cholesterol)
56mg 137
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
25g 137
Salt
(salt)
0,21g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
34RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
34µg 137
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 137
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
8,6mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,60mg 137
Folat
(folate, total)
8,5µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,43µg 137
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,7mg 137
Kalsium
(calcium)
8,8mg 137
Jern
(iron, total)
0,58mg 137
Natrium
(sodium)
83mg 137
Kalium
(potassium)
410mg 137
Magnesium
(magnesium)
33mg 137
Sink
(zinc)
1,4mg 137
Selen
(selenium)
19µg 137
Kopper
(copper)
0,038mg 137
Fosfor
(phosphorus)
250mg 137
Jod
(iodine)
4,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0267
Skeletal meat part, without bone, with skin
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: