Søk i matvaretabellen:

Salsiccia, italiensk pølse

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Pølser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
52g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 400e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,3g 400e
C12:0
(fatty acids)
0,041g 136
C14:0
(fatty acids)
0,59g 136
C16:0
(fatty acids)
4,1g 136
C18:0
(fatty acids)
2,6g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,7g 400e
C16:1 sum
(fatty acids)
1,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,2g 400e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,65g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,061g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,061g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,65g 136
Kolesterol
(cholesterol)
61mg 400e
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,7g 400e
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 400e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 400e
Protein
(protein, total)
22g 400e
Salt
(salt)
2,7g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
13µg 400e
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 400e
Vitamin D
(vitamin D)
0,36µg 400e
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,050alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,83mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,24mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
6,0mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,47mg 400e
Folat
(folate, total)
12µg 400e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,70µg 400e
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
74mg 400e
Kalsium
(calcium)
11mg 400e
Jern
(iron, total)
1,1mg 400e
Natrium
(sodium)
1100mg 400e
Kalium
(potassium)
370mg 400e
Magnesium
(magnesium)
24mg 400e
Sink
(zinc)
3,4mg 400e
Selen
(selenium)
14µg 400e
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
190mg 400e
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0221
Sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1136
Swine
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0172
Smoked or smoke-flavored
H0173
Salted
H0229
Flavoring, spice or herb added, natural
H0306
Homogenized or emulsified
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: