Kylling- og kalkunpølse, med ost
Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Pølser
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
65g | 132 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
840kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
200kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
14g | 132 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
4,9g | 132 |
C12:0 (fatty acids) |
0,055g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
0,36g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
3,1g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
0,98g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,19g | 132 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,7g | 132 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,62g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,0g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
2,3g | 132 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
2,1g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,16g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,012g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,013g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,012g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,048g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,036g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,024g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,047g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,30g | 135 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
2,1g | 135 |
Kolesterol (cholesterol) |
77mg | 132 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
4,6g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
3,5g | 132 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,1g | 132 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 132 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,0g | 132 |
Protein (protein, total) |
13g | 132 |
Salt (salt) |
2,1g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
37RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
36µg | 132 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
12µg | 132 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0078µg | 132 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,6alfa-TE | 132 |
Tiamin (thiamin) |
0,26mg | 132 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,12mg | 132 |
Niacin (niacin, preformed) |
3,1mg | 132 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,15mg | 132 |
Folat (folate, total) |
10µg | 132 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
1,5µg | 132 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 132 |
Kalsium (calcium) |
110mg | 132 |
Jern (iron, total) |
1,0mg | 132 |
Natrium (sodium) |
840mg | 132 |
Kalium (potassium) |
190mg | 132 |
Magnesium (magnesium) |
16mg | 132 |
Sink (zinc) |
1,3mg | 132 |
Selen (selenium) |
0,72µg | 132 |
Kopper (copper) |
0,053mg | 132 |
Fosfor (phosphorus) |
210mg | 132 |
Jod (iodine) |
18µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0131
- Poultry-based sausage or luncheon meat (US CFR)
- A0798
- Sausage or similar meat product (EUROFIR)
- B1236
- Turkey (poultry)
- B1457
- Chicken
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0105
- Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0143
- Cheese added
- H0151
- Spice or herb added
- H0157
- Lactose added
- H0184
- Milk added
- J0142
- Preserved by chilling or freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0186
- Plastic container, flexible or film
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 132
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.