Søk i matvaretabellen:

Kylling- og kalkunpølse, med ost

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Pølser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
65g 132
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
840kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
200kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 132
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,9g 132
C12:0
(fatty acids)
0,055g 136
C14:0
(fatty acids)
0,36g 136
C16:0
(fatty acids)
3,1g 136
C18:0
(fatty acids)
0,98g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,19g 132
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,7g 132
C16:1 sum
(fatty acids)
0,62g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 132
C18:2n-6
(fatty acids)
2,1g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,012g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,013g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,012g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,048g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,036g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,024g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,047g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,30g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,1g 135
Kolesterol
(cholesterol)
77mg 132
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,6g 80
Stivelse
(starch, total)
3,5g 132
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,1g 132
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 132
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 132
Protein
(protein, total)
13g 132
Salt
(salt)
2,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
37RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
36µg 132
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 132
Vitamin D
(vitamin D)
0,0078µg 132
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 132
Tiamin
(thiamin)
0,26mg 132
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 132
Niacin
(niacin, preformed)
3,1mg 132
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 132
Folat
(folate, total)
10µg 132
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,5µg 132
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 132
Kalsium
(calcium)
110mg 132
Jern
(iron, total)
1,0mg 132
Natrium
(sodium)
840mg 132
Kalium
(potassium)
190mg 132
Magnesium
(magnesium)
16mg 132
Sink
(zinc)
1,3mg 132
Selen
(selenium)
0,72µg 132
Kopper
(copper)
0,053mg 132
Fosfor
(phosphorus)
210mg 132
Jod
(iodine)
18µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0131
Poultry-based sausage or luncheon meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1236
Turkey (poultry)
B1457
Chicken
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0143
Cheese added
H0151
Spice or herb added
H0157
Lactose added
H0184
Milk added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0186
Plastic container, flexible or film
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
132
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: