Søk i matvaretabellen:

Elg, stek, ovnsstekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
65g 132
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
610kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,9g 132
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,57g 132
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,24g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,34g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,57g 132
C16:1 sum
(fatty acids)
0,020g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,36g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,43g 132
C18:2n-6
(fatty acids)
0,38g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,060g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,060g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,38g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 132
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 132
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 132
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 132
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 132
Protein
(protein, total)
32g 132
Salt
(salt)
0,16g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,4µg 132
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 132
Vitamin D
(vitamin D)
0,51µg 132
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,90alfa-TE 132
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 132
Riboflavin
(riboflavin)
0,54mg 132
Niacin
(niacin, preformed)
6,3mg 132
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,55mg 132
Folat
(folate, total)
0,0µg 132
Vitamin B12
(vitamin B12)
3,7µg 132
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 132
Kalsium
(calcium)
5,7mg 132
Jern
(iron, total)
4,5mg 132
Natrium
(sodium)
66mg 132
Kalium
(potassium)
520mg 132
Magnesium
(magnesium)
31mg 132
Sink
(zinc)
6,5mg 132
Selen
(selenium)
11µg 132
Kopper
(copper)
0,096mg 132
Fosfor
(phosphorus)
290mg 132
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1257
Moose
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
132
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: