Søk i matvaretabellen:

Iskrem, med kjeks, sjokolade, nøtter

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
49g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,9g 135
C12:0
(fatty acids)
0,24g 136
C14:0
(fatty acids)
0,73g 136
C16:0
(fatty acids)
3,1g 136
C18:0
(fatty acids)
1,8g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,31g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,13g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,58g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,61g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,044g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0033g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0080g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0056g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,021g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0065g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0077g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,017g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,072g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,64g 136
Kolesterol
(cholesterol)
26mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
33g 80
Stivelse
(starch, total)
5,5g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
27g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
19g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 135
Protein
(protein, total)
3,9g 135
Salt
(salt)
0,20g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
93RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
89µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
48µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,080µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,65alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 135
Folat
(folate, total)
6,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
100mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
79mg 135
Kalium
(potassium)
230mg 135
Magnesium
(magnesium)
27mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,14mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
6,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0227
Ice cream (US CFR)
A0789
Frozen dairy dessert (EUROFIR)
B1201
Cow
C0195
Cream
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0018
Partially heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0231
Chocolate or cocoa added
H0306
Homogenized or emulsified
H0749
White sugar added
J0136
Preserved by freezing
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: