Iskrem, med kjeks, sjokolade, nøtter
Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Dessert, iskrem og tilbehør
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
49g | 135 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1100kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
260kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
13g | 135 |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
6,9g | 135 |
| C12:0 (fatty acids) |
0,24g | 136 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,73g | 136 |
| C16:0 (fatty acids) |
3,1g | 136 |
| C18:0 (fatty acids) |
1,8g | 136 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,31g | 135 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,4g | 135 |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,13g | 136 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,0g | 136 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,58g | 135 |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,61g | 136 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,044g | 136 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0033g | 136 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0080g | 136 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0056g | 136 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,021g | 136 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0065g | 136 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0077g | 136 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,017g | 136 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,072g | 136 |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,64g | 136 |
| Kolesterol (cholesterol) |
26mg | 135 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
33g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
5,5g | 135 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
27g | 135 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
19g | 135 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,0g | 135 |
| Protein (protein, total) |
3,9g | 135 |
| Salt (salt) |
0,20g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
93RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
89µg | 135 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
48µg | 135 |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,080µg | 135 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,65alfa-TE | 135 |
| Tiamin (thiamin) |
0,070mg | 135 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,15mg | 135 |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,30mg | 135 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,10mg | 135 |
| Folat (folate, total) |
6,0µg | 135 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,40µg | 135 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 135 |
| Kalsium (calcium) |
100mg | 135 |
| Jern (iron, total) |
0,60mg | 135 |
| Natrium (sodium) |
79mg | 135 |
| Kalium (potassium) |
230mg | 135 |
| Magnesium (magnesium) |
27mg | 135 |
| Sink (zinc) |
0,60mg | 135 |
| Selen (selenium) |
0,0µg | 135 |
| Kopper (copper) |
0,14mg | 135 |
| Fosfor (phosphorus) |
120mg | 135 |
| Jod (iodine) |
6,7µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0227
- Ice cream (US CFR)
- A0789
- Frozen dairy dessert (EUROFIR)
- B1201
- Cow
- C0195
- Cream
- E0138
- Liquid, high viscosity, with solid pieces
- F0018
- Partially heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0231
- Chocolate or cocoa added
- H0306
- Homogenized or emulsified
- H0749
- White sugar added
- J0136
- Preserved by freezing
- J0151
- Ingredient preserved by heat treatment
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.