Søk i matvaretabellen:

Storfe, entrecôte, synlig fett skåret vekk, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Storfe, kalv » Storfe, kalv, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
84% 319
Vann
(water (moisture))
72g 319
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
590kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,7g 319
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,6g 319
C12:0
(fatty acids)
0,0g 319
C14:0
(fatty acids)
0,14g 319
C16:0
(fatty acids)
1,4g 319
C18:0
(fatty acids)
0,93g 319
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,085g 319
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 319
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 319
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 319
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,23g 319
C18:2n-6
(fatty acids)
0,12g 319
C18:3n-3
(fatty acids)
0,033g 319
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 319
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0072g 319
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 319
C20:4n-6
(fatty acids)
0,024g 319
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0059g 319
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,014g 319
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 319
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,076g 73q
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,15g 74q
Kolesterol
(cholesterol)
38mg 319
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
22g 319
Salt
(salt)
0,12g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,3µg 319
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,16µg 319
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,39alfa-TE 319
Tiamin
(thiamin)
0,042mg 319
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 319
Niacin
(niacin, preformed)
4,6mg 319
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,52mg 319
Folat
(folate, total)
4,3µg 319
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 319
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
4,7mg 319
Jern
(iron, total)
2,2mg 319
Natrium
(sodium)
47mg 319
Kalium
(potassium)
370mg 319
Magnesium
(magnesium)
20mg 319
Sink
(zinc)
5,1mg 319
Selen
(selenium)
9,0µg 319
Kopper
(copper)
0,060mg 319
Fosfor
(phosphorus)
170mg 319
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0122
Divided or disintegrated
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0247
Fat partially removed
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0023
Rib (meat cut)

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73q
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
74q
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
319
Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: