Søk i matvaretabellen:

Rømmegrøt

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Grøt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
66g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
870kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
210kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
9,8g 135
C12:0
(fatty acids)
0,50g 136
C14:0
(fatty acids)
1,5g 136
C16:0
(fatty acids)
4,1g 136
C18:0
(fatty acids)
1,6g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,44g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,20g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,42g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,33g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,067g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0095g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0032g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,013g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0071g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0095g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,093g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,37g 135
Kolesterol
(cholesterol)
43mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
13g 80
Stivelse
(starch, total)
9,4g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,8g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,50g 135
Protein
(protein, total)
4,3g 135
Salt
(salt)
0,77g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
200RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
190µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
94µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,10µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,45alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 135
Folat
(folate, total)
7,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,30µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
90mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
310mg 135
Kalium
(potassium)
150mg 135
Magnesium
(magnesium)
11mg 135
Sink
(zinc)
0,40mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,030mg 135
Fosfor
(phosphorus)
100mg 135
Jod
(iodine)
13µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0172
Prepared food product (US CFR)
A0822
Savoury cereal dish (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0135
Semiliquid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0296
Cream added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: