Søk i matvaretabellen:

Kalkunfilet, naturell/røkt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 208
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
370kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
88kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,50g 208
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,15g 208
C12:0
(fatty acids)
0,010g 207
C14:0
(fatty acids)
0,0051g 207
C16:0
(fatty acids)
0,096g 207
C18:0
(fatty acids)
0,041g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0015g 208
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,15g 208
C16:1 sum
(fatty acids)
0,021g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,14g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,13g 208
C18:2n-6
(fatty acids)
0,067g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0036g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0010g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0079g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0014g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0020g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0065g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,014g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,076g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
43mg 208
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 208
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 60a
Protein
(protein, total)
21g 208
Salt
(salt)
3,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,7RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,7µg 208
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,26alfa-TE 208
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 208
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
8,3mg 208
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,39mg 208
Folat
(folate, total)
6,0µg 208
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,4µg 208
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
1,9mg 208
Jern
(iron, total)
0,34mg 208
Natrium
(sodium)
1300mg 208
Kalium
(potassium)
300mg 208
Magnesium
(magnesium)
24mg 208
Sink
(zinc)
0,78mg 208
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,045mg 208
Fosfor
(phosphorus)
370mg 208
Jod
(iodine)
0,48µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0131
Poultry-based sausage or luncheon meat (US CFR)
A0795
Poultry meat (EUROFIR)
B1236
Turkey (poultry)
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0145
Sliced, thin, below 0.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0110
Smoked by adding smoke concentrate
H0151
Spice or herb added
H0368
Stabilizer added
J0100
Preserved by adding chemicals
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0186
Plastic container, flexible or film
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
208
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: