Pasta med kalkun, ostesaus, fryst, kjøpt
Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
75g | 209 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
420kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
100kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
3,3g | 209 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
1,7g | 209 |
C12:0 (fatty acids) |
0,092g | 209 |
C14:0 (fatty acids) |
0,29g | 209 |
C16:0 (fatty acids) |
0,84g | 209 |
C18:0 (fatty acids) |
0,32g | 209 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,067g | 209 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,81g | 209 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,052g | 209 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,71g | 209 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,20g | 209 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,15g | 209 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,040g | 209 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0057g | 209 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 209 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,040g | 73p |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,15g | 74p |
Kolesterol (cholesterol) |
10mg | 209 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
13g | 209 |
Stivelse (starch, total) |
10g | 209 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
2,3g | 209 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,5g | 209 |
Protein (protein, total) |
4,4g | 209 |
Salt (salt) |
1,0g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
73RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
27µg | 209 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
560µg | 209 |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,35alfa-TE | 209 |
Tiamin (thiamin) |
0,070mg | 209 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,10mg | 20 |
Niacin (niacin, preformed) |
1,1mg | 209 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,14mg | 209 |
Folat (folate, total) |
24µg | 209 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,35µg | 209 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
9,3mg | 209 |
Kalsium (calcium) |
61mg | 209 |
Jern (iron, total) |
0,40mg | 209 |
Natrium (sodium) |
410mg | 209 |
Kalium (potassium) |
140mg | 209 |
Magnesium (magnesium) |
14mg | 209 |
Sink (zinc) |
0,40mg | 209 |
Selen (selenium) |
2,9µg | 209 |
Kopper (copper) |
0,060mg | 209 |
Fosfor (phosphorus) |
99mg | 209 |
Jod (iodine) |
16µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0220
- Pasta dish (US CFR)
- A0861
- Prepared food product (EUROFIR)
- B1079
- Durum wheat
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0134
- Semisolid with solid pieces
- F0014
- Fully heat-treated
- G0015
- Boiled and drained
- H0143
- Cheese added
- H0151
- Spice or herb added
- H0171
- Poultry added
- J0136
- Preserved by freezing
- K0003
- No packing medium used
- M0166
- Plastic bag or pouch
- N0036
- Plastic
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73p
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
- 74p
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 209
- Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.