Søk i matvaretabellen:

Hamburger, ekstra kjøtt, med brød, dressing mv, kjøpt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
55g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
980kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,7g 135
C12:0
(fatty acids)
0,14g 135
C14:0
(fatty acids)
0,59g 135
C16:0
(fatty acids)
3,1g 135
C18:0
(fatty acids)
1,4g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,14g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,5g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,31g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,5g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,79g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,22g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0019g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0029g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0011g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,019g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0023g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,011g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,24g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,81g 135
Kolesterol
(cholesterol)
42mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
13g 80
Stivelse
(starch, total)
10g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,2g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
2,6g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
15g 135
Salt
(salt)
1,6g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
49RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
44µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
54µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,030µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,93alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,8mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 135
Folat
(folate, total)
14µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
100mg 135
Jern
(iron, total)
1,4mg 135
Natrium
(sodium)
660mg 135
Kalium
(potassium)
65mg 135
Magnesium
(magnesium)
23mg 135
Sink
(zinc)
2,8mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
100mg 135
Jod
(iodine)
7,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0218
Sandwich (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
G0008
Griddled
H0151
Spice or herb added
H0190
Pickled
H0207
Filled or stuffed
H0212
Vegetable added
H0256
Carbohydrate fermented
H0319
Wheat added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0173
Paper wrapper
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
Z0111
Fast food restaurant prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: