Hamburger, dobbel, med brød, dressing mv, kjøpt
Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
54g | 135 |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1000kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
250kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
15g | 135 |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
4,3g | 135 |
| C12:0 (fatty acids) |
0,063g | 135 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,33g | 135 |
| C16:0 (fatty acids) |
2,6g | 135 |
| C18:0 (fatty acids) |
1,1g | 135 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,060g | 135 |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,4g | 135 |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,23g | 135 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
5,0g | 135 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
4,1g | 135 |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
3,2g | 135 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,50g | 135 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 135 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0020g | 135 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 135 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,017g | 135 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0015g | 135 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0076g | 135 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0056g | 135 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,52g | 135 |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
3,2g | 135 |
| Kolesterol (cholesterol) |
32mg | 135 |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
17g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
14g | 135 |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
3,3g | 135 |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
2,0g | 135 |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,70g | 135 |
| Protein (protein, total) |
11g | 135 |
| Salt (salt) |
1,3g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
33RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
24µg | 135 |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
100µg | 135 |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,020µg | 135 |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
1,3alfa-TE | 135 |
| Tiamin (thiamin) |
0,090mg | 135 |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,11mg | 135 |
| Niacin (niacin, preformed) |
2,2mg | 135 |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,030mg | 135 |
| Folat (folate, total) |
18µg | 135 |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,10µg | 135 |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 135 |
| Kalsium (calcium) |
55mg | 135 |
| Jern (iron, total) |
1,1mg | 135 |
| Natrium (sodium) |
540mg | 135 |
| Kalium (potassium) |
90mg | 135 |
| Magnesium (magnesium) |
15mg | 135 |
| Sink (zinc) |
2,1mg | 135 |
| Selen (selenium) |
2,0µg | 135 |
| Kopper (copper) |
0,040mg | 135 |
| Fosfor (phosphorus) |
69mg | 135 |
| Jod (iodine) |
4,1µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0218
- Sandwich (US CFR)
- A0799
- Meat dish (EUROFIR)
- B1161
- Cattle
- C0268
- Skeletal meat part, without bone, without skin
- E0146
- Whole, shape achieved by forming, thickness bigger than 7 cm.
- F0023
- Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
- G0005
- Baked or roasted
- G0008
- Griddled
- H0151
- Spice or herb added
- H0186
- Egg added
- H0207
- Filled or stuffed
- H0212
- Vegetable added
- H0227
- Flavoring, spice or herb added
- H0256
- Carbohydrate fermented
- H0319
- Wheat added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0173
- Paper wrapper
- N0039
- Paper or paperboard
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0111
- Fast food restaurant prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.