Søk i matvaretabellen:

Hamburger, dobbel, med brød, dressing mv, kjøpt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
54g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
250kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,063g 135
C14:0
(fatty acids)
0,33g 135
C16:0
(fatty acids)
2,6g 135
C18:0
(fatty acids)
1,1g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,060g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,23g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,0g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,2g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,50g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0020g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,017g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0015g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0076g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0056g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,52g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
32mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
17g 80
Stivelse
(starch, total)
14g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,3g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
2,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,70g 135
Protein
(protein, total)
11g 135
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
33RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
24µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
100µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,020µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 135
Folat
(folate, total)
18µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
55mg 135
Jern
(iron, total)
1,1mg 135
Natrium
(sodium)
540mg 135
Kalium
(potassium)
90mg 135
Magnesium
(magnesium)
15mg 135
Sink
(zinc)
2,1mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
69mg 135
Jod
(iodine)
4,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0218
Sandwich (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0146
Whole, shape achieved by forming, thickness bigger than 7 cm.
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
G0008
Griddled
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
H0207
Filled or stuffed
H0212
Vegetable added
H0227
Flavoring, spice or herb added
H0256
Carbohydrate fermented
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0173
Paper wrapper
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
Z0111
Fast food restaurant prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: