Søk i matvaretabellen:

Hamburger, enkel, med brød, dressing mv, kjøpt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
48g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
250kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,0g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 135
C14:0
(fatty acids)
0,17g 135
C16:0
(fatty acids)
2,0g 135
C18:0
(fatty acids)
0,91g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,4g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,25g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,6g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,7g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,34g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,014g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0078g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,35g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 135
Kolesterol
(cholesterol)
28mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
26g 80
Stivelse
(starch, total)
23g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,1g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
2,6g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 135
Protein
(protein, total)
13g 135
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
4,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
4,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
6,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,4alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,9mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 135
Folat
(folate, total)
20µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
11mg 135
Jern
(iron, total)
1,4mg 135
Natrium
(sodium)
510mg 135
Kalium
(potassium)
57mg 135
Magnesium
(magnesium)
16mg 135
Sink
(zinc)
2,4mg 135
Selen
(selenium)
2,0µg 135
Kopper
(copper)
0,050mg 135
Fosfor
(phosphorus)
54mg 135
Jod
(iodine)
1,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0218
Sandwich (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
G0008
Griddled
H0151
Spice or herb added
H0190
Pickled
H0207
Filled or stuffed
H0212
Vegetable added
H0256
Carbohydrate fermented
H0319
Wheat added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0173
Paper wrapper
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
Z0111
Fast food restaurant prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: