Søk i matvaretabellen:

Kyllingnuggets, fritert, fastfood

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
53g 209
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
240kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 209
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,1g 209
C12:0
(fatty acids)
0,024g 209
C14:0
(fatty acids)
0,083g 209
C16:0
(fatty acids)
2,2g 209
C18:0
(fatty acids)
0,85g 209
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,60g 209
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,0g 209
C16:1 sum
(fatty acids)
0,41g 209
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,1g 209
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,4g 209
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 209
C18:3n-3
(fatty acids)
0,071g 209
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:3n-6
(fatty acids)
0,012g 209
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-6
(fatty acids)
0,047g 209
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,024g 209
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,024g 209
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,047g 209
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 73p
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 74p
Kolesterol
(cholesterol)
61mg 209
Karbohydrat
(carbohydrate)
14g 209
Stivelse
(starch, total)
14g 209
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,37g 209
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 209
Protein
(protein, total)
17g 209
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
7,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
7,0µg 209
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,85alfa-TE 209
Tiamin
(thiamin)
0,19mg 209
Riboflavin
(riboflavin)
0,18mg 460a
Niacin
(niacin, preformed)
6,2mg 209
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,37mg 209
Folat
(folate, total)
8,1µg 209
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,22µg 209
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
24mg 209
Jern
(iron, total)
0,80mg 209
Natrium
(sodium)
530mg 209
Kalium
(potassium)
300mg 209
Magnesium
(magnesium)
26mg 209
Sink
(zinc)
0,90mg 209
Selen
(selenium)
11µg 209
Kopper
(copper)
0,080mg 209
Fosfor
(phosphorus)
260mg 209
Jod
(iodine)
3,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0273
Poultry or poultry product (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0029
Deep-fried
H0188
Breaded or batter-coated
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0111
Fast food restaurant prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73p
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
74p
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
209
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460a
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 18 (2005).

Søk i matvaretabellen: