Søk i matvaretabellen:

Kyllinggryte, med tomat, løk, sopp

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
82g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
330kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
79kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,9g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,82g 135
C12:0
(fatty acids)
0,081g 136
C14:0
(fatty acids)
0,076g 136
C16:0
(fatty acids)
0,42g 136
C18:0
(fatty acids)
0,21g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,043g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,70g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,54g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,088g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0047g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,024g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0077g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,011g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,026g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,12g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,59g 135
Kolesterol
(cholesterol)
28mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,1g 80
Stivelse
(starch, total)
1,2g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,8g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 135
Protein
(protein, total)
9,6g 135
Salt
(salt)
0,87g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
27RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
18µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
110µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,19µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,85alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
3,8mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,21mg 135
Folat
(folate, total)
17µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,0mg 135
Kalsium
(calcium)
12mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
350mg 135
Kalium
(potassium)
300mg 135
Magnesium
(magnesium)
17mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
4,0µg 135
Kopper
(copper)
0,13mg 135
Fosfor
(phosphorus)
87mg 135
Jod
(iodine)
3,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0212
Stew or hash (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1457
Chicken
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0020
Simmered, poached or stewed
H0151
Spice or herb added
H0212
Vegetable added
H0350
Tomato added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: