Søk i matvaretabellen:

Lapskaus, lys, storfekjøtt, 10 % fett

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Retter med fjørfe og kjøtt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
78g 131
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
95kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,3g 131
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,2g 131
C12:0
(fatty acids)
0,016g 136
C14:0
(fatty acids)
0,17g 136
C16:0
(fatty acids)
0,91g 136
C18:0
(fatty acids)
0,79g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,18g 131
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 131
C16:1 sum
(fatty acids)
0,078g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,14g 131
C18:2n-6
(fatty acids)
0,16g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,077g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,025g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,013g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,017g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0082g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,15g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,19g 135
Kolesterol
(cholesterol)
27mg 131
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,4g 131
Stivelse
(starch, total)
2,9g 131
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,5g 131
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 131
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,80g 131
Protein
(protein, total)
9,3g 131
Salt
(salt)
0,68g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
33RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 131
Beta-karoten
(beta-carotene)
360µg 131
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 131
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,20alfa-TE 131
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 131
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
2,4mg 131
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,10mg 131
Folat
(folate, total)
7,0µg 131
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 131
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,0mg 131
Kalsium
(calcium)
10mg 131
Jern
(iron, total)
1,1mg 131
Natrium
(sodium)
270mg 131
Kalium
(potassium)
280mg 131
Magnesium
(magnesium)
19mg 131
Sink
(zinc)
1,9mg 131
Selen
(selenium)
2,0µg 131
Kopper
(copper)
0,050mg 131
Fosfor
(phosphorus)
100mg 131
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0212
Stew or hash (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0110
Semiliquid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0020
Simmered, poached or stewed
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: