Søk i matvaretabellen:

Svin, familieribbe, stekt

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Svin » Svin, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
80% 20
Vann
(water (moisture))
34g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
470kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
42g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
16g 135
C12:0
(fatty acids)
0,069g 136
C14:0
(fatty acids)
0,58g 136
C16:0
(fatty acids)
9,0g 136
C18:0
(fatty acids)
4,6g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,14g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
18g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
1,1g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
18g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,4g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
4,7g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,40g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,21g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,073g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,58g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
5,2g 135
Kolesterol
(cholesterol)
66mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
22g 135
Salt
(salt)
0,16g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
19RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
19µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,57µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,70mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
7,9mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,70mg 135
Folat
(folate, total)
1,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,70µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
7,0mg 135
Jern
(iron, total)
1,4mg 135
Natrium
(sodium)
63mg 135
Kalium
(potassium)
450mg 135
Magnesium
(magnesium)
30mg 135
Sink
(zinc)
2,7mg 135
Selen
(selenium)
13µg 135
Kopper
(copper)
0,070mg 135
Fosfor
(phosphorus)
250mg 135
Jod
(iodine)
0,29µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1136
Swine
C0267
Skeletal meat part, without bone, with skin
E0122
Divided or disintegrated
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0023
Rib (meat cut)
Z0031
Loin

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: